avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract RDS
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract RDS



V-as fi recunoscator daca ati putea sa-mi raspundeti la urmatoarele doua intrebari:

- un contract de furnizare servicii cu RDS este valabil in cazul in care nu exista date de identificare fiscala a furnizorului, respectiv cod unic de inregistrare si numar inregistrare la Registrul Comertului?

- in situatia in care furnizorul RDS a fost "absorbit prin fuziune" de RCS si a aparut RCS&RDS, este sau nu obligatorie informarea beneficiarului si refacerea contractului sau se pot schimba datele fiscale de pe factura fara nicio explicatie?

Cu multumiri, SMircea
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:10, 12 Septembrie 2010
Va raspund in ordinea intrebarilor formulate de dvs.:
1.Este valabil, daca poate fi recunoscuta partea contractanta si nu se confunda cu o alta entitate juridica;
2.Aici, intr-adevar, e necesar incheierea unui nou contract, intrucat partea semnatara a contractului initial nu mai exista.
Insa, e bine sa ganditi si din prespectiva celui care v-a furnizat niste servicii de care dvs. ati beneficiat si pe care trebuie sa le onorati. Cautati si alte clauze abuzive din contract, daca exista, nu doar cele de forma, si consultati un specialist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)
Exista o autoritate care sa controleze anpc, daca aceasta isi bate joc de petenti?? ContSters437822 ContSters437822 Buna ziua, Incerc sa reziliez un contract de telefonie mobila Digi, deoarece nu am semnal nici la telefon nici la internet. Numarul respectiv este cel de ... (vezi toată discuția)
Contract companie de cablu tv elkecri elkecri Buna ziua, Este legal ca RCS RDS sa ma oblige sa fac contract pentru 2 servicii daca eu de fapt vreau numai serviciul de cablu tv? (vezi toată discuția)