avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plante etnobotanice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plante etnobotanice

Buna ziua.....aseara am fost surprinsi de organele de politie in timp ce fumam o tigara confectionata din tutun si plante etnobotanice, am fost amenintati cu pistolul si incatusati dupa care ne-au dus la sectie si am dat niste declaratii.
Au procedat corect sa ne ameninte cu pistolul si sa ne incatuseze mai ales ca erau si minori printre noi, si cel care a fost amenintat cu pistolul era unul dintre minori. Ar putea ramane cu traume!
Va rog foarte mult sa imi raspundeti.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:40, 13 Septembrie 2010
depinde la ce ora se intampla,daca politistii au venit la sesizare, daca erati urmariti mai de mult .
plus ca sunt convins ca politistii nu aveau de unde sa stie ca unii dintre dvs nu au implinit 18 ani.
scrieti macar la ce ora se intampla asta
Precizati concret ,locatia unde ati fost surprinsi consumand substantele mentionate
Sigur ca minorii ar putea ramane cu traume de la “amenintarea cu pistolul”, dar de la consumarea plantelor etnobotanice nuuu…!
Dv, adultii, i-ati pus pe minori in aceasta situatie – in momentul in care i-ati acceptat in preajma…
Dv, ca adulti, puteti fi cercetati si pentru ca oferiti un exemplu negativ minorilor (si, probabil, le oferiti si tigarile cu pricina). Ce cautau minorii acolo? Cat de “minori” sunt? 17 ani? De unde sa stie fortele de ordine ca unul are varsta de 16-17 ani si ceilalti 18-20? Diferentele (si fizice), la aceste varste, sunt minime…

Cazul – banuiesc – e mult mai complex decat il expuneti dv. Pt ca nu exista sa se “trezeasca” un jandarm / politist sa scoata pistolul “din senin” cand vede un grup de tineri fumand…

Practic, la ce doriti sa vi se raspunda?
Mi se pare mult mai grav ca dvs in loc sa ii opriti pe minori "sa practice acest sport",ati consumat impreuna,dandu-le un exemplu de-a dreptul"pozitiv"
Necunoscand situatia exacta in care ati fost surprinsi si carui fapt se datoreaza interventia politiei,nu se pot face aprecieri.
Probabil ca nu era prima data cand va aflati in acea situatie sau ca ati fost urmariti mai mult,dara acestea sunt simple supozitii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicere etnobotanice Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" [b]Radio Zu da panica la etnobotanica. Iubim Viata![/b] Sub aceasta deviza, astazi 14 februarie 2011 ora 13 in Piata Victoriei va avea loc protestul ... (vezi toată discuția)
Droguri ContSters202386 ContSters202386 sall... aseara am avut o intamplare nefericita ... am ajuns pe la sectie si mau tinut maimutele alea acolo de la 1 pana la 7 dimineata . Motivul pentru care ... (vezi toată discuția)
Martor posesie marijuana fursecu fursecu Recent un prieten a fost prins cu o cantitate foarte mica de marijuana,sub 0,5,si din pacate politia ne-a gasit fix cand isi rula tigara...am fost la sectie ... (vezi toată discuția)