avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PREZENTARE LA PRIMUL TERMEN DE JUDECATA- CONFLICT DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PREZENTARE LA PRIMUL TERMEN DE JUDECATA- CONFLICT DE MUNCA

Buna ziua.
am avut un conflict de munca cu angajatorul OTP BANK ROMANIA, si am contestat decizia de concediere ca fiind nelegala.
primul termen d ejudecata va fi joia care urmeaza.
va rog sa imi spuneti ce anume ar fi util sa fac avand in vedere ca mi-am ales sa ma reprezint singur.
Exista anumite proceduri obligatorii de urmat inainte si in timpul judecatii?
Din cate am inteles din moment ce eu am fost cel care a depus contestatia nu am nevoie de intampinare.
Pot sa mai aduc alte probe si martori dupa inceperea procesului?
Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi utile.
multumesc

Cu stima
Koszti Laszlo
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 20:59, 12 Septembrie 2010
asteptati sa vedeti la primul termen daca partea adversa nu depune intampinare.poate doriti sa luati termen ca sa luati la cunostinta de continutul acesteia.
decizie sanctionare urmata de concediere?

da cel mai indicat ar fii sa cereti termen pentru a lua la cunostinta de intampinare
in ce mod trebuie sa solicit acest termen
verbal, in timpul sedintei?
sa inteleg ca mi se va inmina un exemplar din intampinarea?
in plangere am solicitat ca instanta sa solicite de la angajator anumite documente cum ar fi convocare la cercetare disciplinara, note explicative, si decizii.
angajatorul este obligat sa puna la dispozitie aceste documente dat fiind faptul ca sunt foarte importante. cum pot obliga angajatorul sa ne puna la dispozitie aceste documente?
~ Conținut șters la cerere ~
verbal , dupa ce veti studia intampinarea sau in acelasi timp puteti consulta si un avocat
aaa indeplineste conditia pusa la art. 62(2) c. mun.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare decizie concediere ls_mircea ls_mircea Este considerata valabila comunicarea unei decizii de concediere in sedinta,odata cu intampinarea ?Termenul de atac curge de la data sedintei publice a ... (vezi toată discuția)
Solicitare acte originale in instanta ANDREI2002 ANDREI2002 Buna seara. Am termen de judecata in Februarie 2011. Angajatorul a depus in intampinare un act pe care o consider fals . Inainte de termenul de judecata din ... (vezi toată discuția)
La concedierea angajatului de către angajator cererea de concediere ... Magie1 Magie1 La concedierea angajatului de către angajator cererea de concediere trebuie data angajatului in mînă că în termen de 30 zile sa o contesteze in ... (vezi toată discuția)