avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solicitare acte originale in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solicitare acte originale in instanta

Buna seara.
Am termen de judecata in Februarie 2011.
Angajatorul a depus in intampinare un act pe care o consider fals .
Inainte de termenul de judecata din Februarie pot sa solicit instantei sa oblige angajatorul sa puna in Februarie la dispozitie originalul acelui act.
imi este frica , ca in cazul in care voi solicita acest lucru in timpul sedintei o sa acorde iarasi o amanare ceea ce nu vreau.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:46, 19 Decembrie 2010
Puteti sa va inscrieti in fals cu acel inscris , daca considerati ca este fals.
indiferent de data la care veti solicita depunerea originalului, instanta de judecata oricum va da termen daca partea adversa nu va avea originalul in posesia sa la termenul de judecata. si fiind o firma, in mod sigur cons juridic nu va avea asupra sa aceste acte in original. deci oricum dosarul se va amina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invocarea unui inscris stoica eugen stoica eugen Daca in instanta civila in intampinarea depusa se face referire la un inscris (inscris sub semnatura privata contract de vanzare cumparare )fotocopia acestui ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals facut de o banca Consultant Covasna Consultant Covasna Buna ziua. Prin instanta am solicitat intr un dosar de anulare decizie de concediere punerea la dispozitie a notelor explicative date in timpul cercetarilor ... (vezi toată discuția)
Bună. am solicitat instantei sa oblige partea adversa sa depuna ... Cristi Mirel Cristi Mirel Bună. Am solicitat instantei sa oblige partea adversa sa depuna un inscris.Cererea a fost admisa iar partea adversa a depus inscrisul cu cateva zile inainte ... (vezi toată discuția)