avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună. Am solicitat instantei sa oblige partea adversa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună. Am solicitat instantei sa oblige partea adversa sa depuna ...

Bună. Am solicitat instantei sa oblige partea adversa sa depuna un inscris.Cererea a fost admisa iar partea adversa a depus inscrisul cu cateva zile inainte de termenul de judecata si mi l-a comunicat si mie. In caz ca doresc sa contest respectivul inscris trebuie sa o fac acum,la acest termen sau pot si la urmatorul? fiindca sigur nu va fi pronuntare.Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
Cristi Mirel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:48, 9 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți să vă înscrieți în fals la următorul termen de la care ați primit înscrisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare acte originale in instanta ANDREI2002 ANDREI2002 Buna seara. Am termen de judecata in Februarie 2011. Angajatorul a depus in intampinare un act pe care o consider fals . Inainte de termenul de judecata din ... (vezi toată discuția)
O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri mircea53 mircea53 In timpul procesului meu de partaj, avocatul partii adverse a prezentat copii dupa inscrisuri autentificate de acesta ca fiind identice cu originalul, ... (vezi toată discuția)