avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... invocarea unui inscris
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

invocarea unui inscris

Daca in instanta civila in intampinarea depusa se face referire la un inscris (inscris sub semnatura privata contract de vanzare cumparare )fotocopia acestui inscris fiind depusa efectiv in instanta, originalul acestui inscris in prealabil a fost depus la notar care-i face copia legalizata deasemenea este depus originalul la parchet care-i face fotocopia
obiectul litigiului era apartanenta acelui teren stipulat in acel inscris
forma de referire x este indreptatit sa detina T.P pentru ca se afla in posesia acelui inscris......
Intrebarea este in acest caz se considera ca inscrisul a fost invocat pentru obtinerea de consecinte juridice ???
Daca inscrisul este corectat in locul unde a fost inscrisa suprafata de teren acest fapt a fost stabilit de catre expert invocarea constituie infractiune ???
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:10, 16 Septembrie 2010
1.Bineinteles ca inscrisul a fost invocat pentru obtinerea de consecinte juridice.
2. Daca acea corectura inlocuieste o realitate cu ceva fals si nereal, iar inlocuirea a fost facuta cu intentie si faptuitorul identificat, atunci puteti fi sigur ca este vorba de o infractiune (pot fi si mai multe :D ). Importante sunt insa probele, in care este inclusa si o expertiza.
Pentru a exista o parere fondata pe realitate,trebuiesc vazute inscrisurile in litigiu,dar este clara dorinta de a se obtine consecinte juridice.
Aveti posibilitatea legala sa va inscrieti in fals impotriva respectivului inscris astfel cum a fost modificat,daca modificarile au fost efectuate in maniera aratata de distinsul dn.consilier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea in fals al unui inscris lungu ilie lungu ilie daca acest inscris a fost folosit sub forma de original inpotriva intereselor subsemnatului si anume a fost folosit in administratie prin prezentare a fost ... (vezi toată discuția)
Fals sau nu? miha13 miha13 Buna ziua! Un prieten a falsificat o copie dupa o.p. pentru a mai prelungi un termen de plata trimitand copia pe mail beneficiarului. Acesta vazand ca nu-i ... (vezi toată discuția)
Expertiza criminalistica grafica bodo francisc bodo francisc daca printr-o expertiza criminalistica grafica la cererea instantei sau fara cererea instantei se stabileste ca pe un contract de vanzare cumparare act sub ... (vezi toată discuția)