avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare pe perioada determinata

Sunt insarcinata de o luna si sunt angajata pe perioada determinata,
expira contractul in 16.02.2011.O sa mai primesc idemnizatie pentru copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 13 Septembrie 2010
numai daca va incadrati, dupa data de 16.02.2011, la somaj.
Ultima modificare: Duminică, 12 Septembrie 2010
ctynn, utilizator
ale cismas a scris:

Sunt insarcinata de o luna si sunt angajata pe perioada determinata,
expira contractul in 16.02.2011.O sa mai primesc idemnizatie pentru copil?


Pentru a primi indemnizatia pentru CCC, trebuie ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa fi realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit .

Daca nu vi se prelungeste durata contractului, la 16.02.2011 acest va inceta de drept ceea ce va da posibilitatea de a beneficia de somaj daca indepliniti si conditia stagiului minim de cotizare (minim 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii).
Daca indepliniti si aceasta conditie veti beneficia de somaj, apoi suspendati somajul pentru a intra in CCC , urmand ca la terminarea CCC sa reluati somajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract peperioada determinata si sarcina alexa_silvy alexa_silvy Va rogmult sa ma ajutati cu un raspuns. Am lucrat la o companie timp de 2 ani si jumatate fara intrerupere cu CIM pe perioada nedeterminata. Din iunie am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil strajerus strajerus Buna ziua As dori sa stiu daca am contract pe perioada determinata ,acum sunt in concediu medical de risc maternal,firma poate sa imi intrerupa contractul de ... (vezi toată discuția)
Sarcina si cim pe perioada determinata GabrielZRX GabrielZRX Buna ziua, Sotia mea este insarcinata in 15 saptamani actual si are un CIM pe perioada determinata cu data incheierii pe 09.06.2017, privind situatia actuala, ... (vezi toată discuția)