avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dupa 17 septembrie si oug 50
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dupa 17 septembrie si oug 50

Daca nu ma duc la banca sa semnez actele aditionale pana in 17 septembrie au dreptul sa considere ca este acceptare tacita a conditiilor impuse de banca.
Cel mai recent răspuns: Precup Maria , utilizator 21:27, 13 Septembrie 2010
toata lumea se intreaba. Este posibil sa fie o stipulare in acest sens in actul aditional. Dar ar fi cam ciudat pentru ca de obicei actele aditionale se semneaza de ambele parti. Ar fi bine sa intrebati chiar in centrala bancii dvs la tel.
Conform oug 50/2010, in situatia in care ati fost notificat si nu ati semnat actul aditional la contractul de credit se considera acceptare tacita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare act aditional la contractul de credit cf oug50/2010 prin posta ContSters71168 ContSters71168 Buna ziua! Data de 19 septembrie este ultima zi in care contractele de credit aflate in derulare poi fi aliniate la prevederile OG 50/2010 prin semnarea ... (vezi toată discuția)
O.u.g. 50/2010 bazilica2003 bazilica2003 Va salut, Am fost instiintat prin sms de catre banca la care am luat un credit auto (***-**) ca sa ma prezint sa semnez un act aditional in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Comision de risc absent in contract dar perceput de banca mateidonea mateidonea Am un credit pentru nevoi personale destul de mare si comisionul de risc e relativ important. Fundamental nu are importanta valoarea cat faptul ca in ... (vezi toată discuția)