avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca- ce urmeaza?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca- ce urmeaza?

Buna ziua,
In cadrul litigiului de munca cu angajatorul(eu fiind reclamanta),la primul termen de judecata am primit ,,Intampinarea".Acum urmeaza sa raspund la aceasta intampinare.Cum pot sa procedez?

1.Sa fac un,,Raspuns la intampinare" ,in care sa combat pe indelete ceea ce sustine angajatorul,pe baza dovezilor anexate deja de mine si chiar ajutandu-ma de ,,probele" aduse de el? Consider ca nu am nevoie de alte dovezi .Numai ca in acest caz,cred ca primesc un alt termen si nu as mai vrea sa se amane judecata.

2.Sa pregatesc ,,Concluziile scrise" ,in care sa raspund pe scurt la ,,Intampinare"
si sa reamintesc(tot pe scurt) motivele chemarii in judecata?Asa as putea evita un alt termen ,din partea mea.



Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 12 Octombrie 2010
Daca d-voastra apreciati ca nu mai aveti nevoie sa administrati alte probe, formulati concluzuu scrise; s-ar putea totusi ca angajatorul sa solicite administrarea altor probe si atunci, in cazul in care i se vor incuviinta, se va mai amana si se va mai acorda inca un termen.
avocat Cristina Popescu
Buna ziua,
Am pregatit acele ,,Concluzii scrise",dar acum ma intreb daca este la latitudinea instantei sa le inregistreze sau nu?Credeam ca am posibilitatea sa decid singura daca sa le depun si sa fie inregistrate ,dar azi cineva pe forum ,se plangea ca nu i s-a cerut depunerea acestor concluzii scrise sau macar verbale.
In cazul acesta,neavand siguranta inregistrarii lor, nu ar fi mai prudent sa le schimb titlul si sa le spun ,,Raspuns la intampinare"(sau Completare),chiar daca mi se va da un alt termen?
Dupa depunerea intampinarii, instanta va trece la administrarea de probe ... cand instanta se va considera lamurita, presedintele va declara dezbaterile inchise, partile putand depiune concluzii scrise.
Tot in legatura cu aceste Concluzii scrise as vrea sa va intreb cum sa fac sa le depun si sa fie inregistrate ,cum prevede Art.146 Cod proc.civ.
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
ContSters161342, utilizator
Concluziile scrise se pot depune la instanta in momentul cand se acorda cuvantul pe fond ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)
Apel bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Pe 10 sept am al doilea termen la apel. Intimatul la primul termen a cerut amanare pt depunere intampinare. Eu nu ar fi trebuit sa primesc cu 5 zile ... (vezi toată discuția)
Probleme concluzii in instanta miki70_is miki70_is Am un proces pe rol la tribunal,respectiv recurs având ca obiect partaj judiciar,iesire din indiviziune privind o suprafaţă de teren.Eu reprezint pe mama ... (vezi toată discuția)