Spuneti-mi va rog frumos, as dori sa urmez niste cursuri de administrare a asociatiilor de proprietari, dar nu stiu ce institutii organizeaza asemenea cursuri. Va rog mult, sa imi spuneti unde pot urma cursurile mentionate mai sus, la primarie sau unde anume? Multumesc frumos si va urez o zi cat mai buna!
Dupa umla mea parere, aceste cursuri organzate de primarii sau aiurea ar trebui interzise prin lege. Singurelecursuri ar trebui facute prin Minsterul muncii. la primarii sau aiurea, se MUNAI banii, fara o finalitate scontata. dovada, miile de intrebari pe acest forum si pe alte zeci. Asociatia fiind non-profit, non-guvernamentala,non......, nu ar trebui sa accepte 'INVAZIA'acestor primarii in viata lor interna. Am ferma convingere ca functionarii din acele '' birouri de coordonare'' sunt mai habarnisti ca multi dintre actualii administratori '' fara scoala'' dar cu dorinta de implicare in viata asociatiei !!.Apropo, ati avut curiozitatea de-a verifica cine i-a autorizat pe acesti fufunctionari ca formatori de administratori pe L.230 ??. Nimeni si niciodata !! S-au AUTOFORMATAT !!!.Si mai avem pretentii de performanta la "invatacei" ??
Cursurile nu sunt organizate de primarii ci de ONG-uri. Primariile se ocupa doar de organizarea concursului de atestare, dupa ce persoana in cauza a urmat acele cursuri.
Daca doriti numere de telefon... astept un mesaj in privat...