avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident rutier

buna ziua,am avut nefericirea in urma cu 3 luni sa lovesc un copil in varsta de10 ani care traversa trecerea de pietoni pe bicicleta, din spusele politistilor ce au fost la fata locului ,copilul fiind pe bicicleta era participant la trafic,adica eu nu am nici o vina din punct de vedere legal.In urma spitalizarii copilul are un certificat medico-legal de 80 de zile de spitalizare!Ce se poate intampla?Exsista riscul de a ramane fara permis de conducere?
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:57, 14 Septembrie 2010
Pentru clarificarea stadiului cercetarilor ,se impune sa contactati organul de cercetare,care a desfasurat cercetarile la fata locului
Fiind vorba de doua opinii,consider ca trebuie sa aveti in vedere cele aratate de distinsa d-na avocat,in sensul ca dat fiind numarul de zile de ingrijiri medicale,urmarirea penala impotriva dvs.va fi exercitata din oficiu,situatie in care trebuie sa va prezentati la cercetari pentru ase intocmi actele procedurale necesare.
Daca aveti posibilitati materiale, intrucat in cauza s-ar putea sa fie vorba despre vatamare corporala grava,astfel cum este preevazuta in art.182 c.pen(sanctionabila cu inchisoarea de la 2 ani la 7 ani)ar fi bine sa va angajati un avocat care sa va acorde asitenta juridica necesara.
Cred ca ar mai fi indicat sa luati legatura si cu parintii minorului cu privire la plata eventualelor despagubiri civile pe care acestia le-ar solicita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat , va rog raducuu raducuu buna ziua, am nevoie de un sfat va rog frumos .. sa va povestesc depre ce este vorba. un prieten de-al meu a fost taiat pe fata de un vecin , a facut ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala cu pierdere de organ viky34 viky34 .buna seara..amicul meu ,fiind sub influenta alcoolului,a intrat in conflict cu un cetatean, deasemeni si acesta sub influenta alcoolului.Amicul meu lovind-ul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, dosar penal alexandra2726 alexandra2726 Buna, fratele meu acum 3luni de zile a avut un accident rutier.Conducea si era in masina cu fosta lui sotie,se certau iar aceasta a inceput sa-l loveasca si ... (vezi toată discuția)