avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ajutor cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ajutor cerere de chemare in judecata

buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de cerere de chemare in judecata a primariei, intrucat intr-o localitate nu au "avut grija" sa existe semne de circulatie si am facut un accident fara victime, intrand pe contrases. vreau sa recuperez daunele materiale de la ei si daune morale.

exista un termen ion care treb depusa cererea de la accident sau o pot depune cand vreau. ideea e ca am facut contestatie pt a obtine permisul si se judeca luna viitoare, si daca mi se da castig de cauza mi se pare normal ca si la judecata cu primaria sa am castig de cauza, nu?
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
emma2hart, utilizator
Cel mai recent răspuns: DANIEL TOCEA , Avocat 13:31, 13 Septembrie 2010
Asteptati sa se judece mai intai plangerea contaventionala si apoi faceti alte demersuri.Orice pretentie pe care o aveti de la o alta persoana se prescrie in trei ani, asa ca timp mai aveti.Inainte de a va apuca de acest proces consultati neaparat un avocat, caruia sa ii explicati cu mai multe amanunte decat aveti in acest mesaj ce si cum s-a intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, daune materiale si morale pysy182003 pysy182003 Sunt vinovata de producerea unui accident rutier(evenimentul sa produs la o trecere de pietoni) din care a rezultat o victima cu leziuni corporabile ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriere 3 ani cheltuieli de spitalizare cyan cyan una din victimele din masina condusa de fratele meu a fost data in judecata de catre spital ptr recuperarea cheltuielilor de spitalizare in termen de 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Dauna totala tomastefan tomastefan buna seara ! Am o problema : intr-o seara am avut parte de un accident rutier in urma caruia am primit dauna totala ( 3000 euro + rabla acasa ) . Am si un ... (vezi toată discuția)