buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de cerere de chemare in judecata a primariei, intrucat intr-o localitate nu au "avut grija" sa existe semne de circulatie si am facut un accident fara victime, intrand pe contrases. vreau sa recuperez daunele materiale de la ei si daune morale.
exista un termen ion care treb depusa cererea de la accident sau o pot depune cand vreau. ideea e ca am facut contestatie pt a obtine permisul si se judeca luna viitoare, si daca mi se da castig de cauza mi se pare normal ca si la judecata cu primaria sa am castig de cauza, nu?
Asteptati sa se judece mai intai plangerea contaventionala si apoi faceti alte demersuri.Orice pretentie pe care o aveti de la o alta persoana se prescrie in trei ani, asa ca timp mai aveti.Inainte de a va apuca de acest proces consultati neaparat un avocat, caruia sa ii explicati cu mai multe amanunte decat aveti in acest mesaj ce si cum s-a intamplat.
Dauna totala
tomastefan
buna seara !
Am o problema : intr-o seara am avut parte de un accident rutier in urma caruia am primit dauna totala ( 3000 euro + rabla acasa ) . Am si un ... (vezi toată discuția)