avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm ianuarie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm ianuarie

am si eu o intrebare: admiterea din ianuarie e admiterea in magistratura, sau admiterea la inm, la care putem da si cei care am dat in august?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters70098 , utilizator 23:02, 22 Septembrie 2010
valensa a scris:

ioandy a scris:

ce s-a intamplat de ati disparut cu totii?... Cum vi se pare data de 5 ianuarie 2011 pt o noua incercare temerara la INM? (e neoficial).

neoficial as spune si eu ca ar trebui sa se publice anuntul in jurul datei de 5 noiembrie.
suntem aproape de 1 octombrie si nu s-a produs nimic prin OUG

hm...... 5 ianuarie....... cam cu sarmaua in gat
un 15, 20 asa s-ar putea?

Nu cred ca e obligatoriu ca demersurile legislative sa se finalizeze anul asta. Din moment ce examenul se da in ianuarie 2011 (si nu tot in 2010), este respectata legea care prevede ca examenul e anual. Modificarile legislative trebuie sa fie practic operate doar inainte de publicarea anuntului pt. examenul din august (deci undeva prin iunie).
charmione, da, ar putea exista si varianta asta :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte minabalanuca minabalanuca va rog din suflet sa-mi spuneti si mie daca in ianuarie 2011 va mai avea loc examenul de intrare in magistratura si daca este oficial acest zvon.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Admitere inm Luoana Mihaela Luoana Mihaela STIE CINEVA CAND SE MAI DA EXAMAN PENTRU INM? (vezi toată discuția)
Csm- noutati in recrutarea magistratilor 2011,2012 ContSters183619 ContSters183619 Pe siteul CSM-ului recent a fost postata noua modalitate de recrutare: 1) -pe viitor, pentru cei cu 5 ani vechime, examenul se va organiza impreuna cu cei ... (vezi toată discuția)