avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul de paternitate/maternitate pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul de paternitate/maternitate pentru cresterea copilului.

Intrebarea mea este urmatoarea, daca sotia mea a nascut un baiat, a intrat in concediu de maternitate iar dupa 12 luni dorim sa schimbam postura si sa intru eu in concediu de paternitate pentru urmatoarele 12 luni, iar ea sa mearga la serviciu, este posibil acest lucru?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 15:57, 13 Septembrie 2010
Daca intuniti conditiile (platitor de impozit 12 luni anterioare) da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului cu contract de munca determinat iacoblevcristian iacoblevcristian sotia a nascut pe 19 11 2012 si eu vreau sa intru in ccc cu data de 26 11 2012 si contractul meu se termina pe 01 01 2013 pot sa intru in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil, tatal in locul mamei - cand, cat, cum? dan_pricop dan_pricop Buna ziua, Stiu ca au mai fost intrebari si raspunsuri pe acest subiect dar vreau sa prezint un caz putin mai aparte: Sotia este in concediu de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cami250786 cami250786 salutare, Doresc sa va intreb urmatorul lucru: sotia mea a nascut in septembrie ,iar din 2009 indemnizatia de crestere copil este de 85% din ... (vezi toată discuția)