avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegare

este posibil ca un angajat, prin delegare, sa ocupe pentru 60 de zile, un post total diferit cu cel din CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 14 Septembrie 2010
Angajatorul poate modifica temporar locul şi felul muncii, fără consimţământul salariatului, şi în cazul unor situaţii de forţă majoră, cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului, în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.
si in acest caz, cum se procedeaza? multumesc.
iban a scris:

si in acest caz, cum se procedeaza? multumesc.


Se emite o decizie .. insa , este lovita de nulitate decizia de modificare unilaterala a contractului individual de munca, emisa de angajator, care nu contine motivarea in fapt si in drept cu privire la temeiul modificarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegarea stimpar daniela stimpar daniela delegarea la un loc de munca in cadrul aceleiasi institutii in ce conditii este posibila? (vezi toată discuția)
Delegare sau detasare Ovidiuzid Ovidiuzid poate fi delegat un salariat la un alt angajator? eu zic ca detasat. (vezi toată discuția)
Loc de munca vs locul muncii mihaela_1968 mihaela_1968 Buna seara! As dori o clarificare: cum pot schimba unilateral locul muncii? (ex: de la o sectie la alta, in cadrul aceleiasi firme, acelasi sediu) Delegarea ... (vezi toată discuția)