avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social

Buna seara,

Doresc sa schimb sediul companiei intr-un apartament bloc, si pasul 2 doresc sa schimb din sediu social cu activitate, in fara activitate.
Daca sediul social va fi declarat fara activitate pot sa mai am angajati si sa platesc in continuare angajatii si furnizorii?
Pentru sediu social fara activitate mai am nevoie de acordul asociatiei de proprietari?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 10:20, 14 Septembrie 2010
in momentul in care schimbati sediul in alt imobil veti completa o noua declaratie prin care optati ca societatea sa nu desfasoare activitate in acel spatiu.
insa veti avea nevoie de acordul asociatiei de proprietari si puteti sa aveti angajati si sa faceti plati pentru ca ma gandesc ca aveti puncte de lucru cu activitate.
nu, societatea nu are puncte de lucru. se poate in acest caz?
orice ati face va vor trebui acordul asociatiei de proprietari precum si al vecinilor directi.
Am inteles legat de acordul lor, nu am inteles daca pot avea sediu social fara activitate si sa continui sa am angajati si sa platesc facturile de furnizori. Firma nu are puncte de lucru.
- schimbarea sediului social int-un ap.unde nu veti desfasura activitatea nu va limiteaza dreptul de a desfasura activitatea.
- puteti avea in continuare angajati si puteti plati facturile la furnizori

Alte discuții în legătură

Firma la bloc sau locuinta? papadiouf papadiouf Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate ca int-un apartament sa existe sediu de firma (chiosc)si isi desfasoara activitatea ,dar in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma- comert electronic- flori krompaczki krompaczki Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma bazata pe comertul electronic cu plante si flori, de preferinta un SRL. In ultima vreme m-am tot informat legat de ... (vezi toată discuția)
Srl sediu social casa de marcat andreey12 andreey12 Buna ziua, numele meu este Andrei si de curand am infiintat unSRL avand ca obiect de activitate comertul IT printr-un magazin online. Firma este platitoare de ... (vezi toată discuția)