avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social

Buna seara,

Doresc sa schimb sediul companiei intr-un apartament bloc, si pasul 2 doresc sa schimb din sediu social cu activitate, in fara activitate.
Daca sediul social va fi declarat fara activitate pot sa mai am angajati si sa platesc in continuare angajatii si furnizorii?
Pentru sediu social fara activitate mai am nevoie de acordul asociatiei de proprietari?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 10:20, 14 Septembrie 2010
puteti sa nu aveti nicio activitate la sediul social, dar in schimb sa aveti punct de lucru, iar daca nu aveti nici punct de lucru, puteti declara la sediul social doar activitati de birou pentru societate (care nu intra in clasificarea CAEN rev2) si sa declarati ca desfasurati activitati in afara sediului/la terti - unele activitati presupun in mod logic aceasta, cum ar fi de exemplu - constructiile, reparatiile electrice, samd.

Deci se poate
in concluzie mergeti la Registrul Comertului la consultanta si veti primi toate formularele pe care trebuie sa le completati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma la bloc sau locuinta? papadiouf papadiouf Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate ca int-un apartament sa existe sediu de firma (chiosc)si isi desfasoara activitatea ,dar in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma- comert electronic- flori krompaczki krompaczki Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma bazata pe comertul electronic cu plante si flori, de preferinta un SRL. In ultima vreme m-am tot informat legat de ... (vezi toată discuția)
Srl sediu social casa de marcat andreey12 andreey12 Buna ziua, numele meu este Andrei si de curand am infiintat unSRL avand ca obiect de activitate comertul IT printr-un magazin online. Firma este platitoare de ... (vezi toată discuția)