avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbaterea mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbaterea mosteniri

Buna ziua .Am o nelamurire .Se poate face dezbaterea mosteniri pe cale judecatoreasca?
Socri mei au decedat unul in 1994 si unul in 2000,sotia mea este unicul copil deci si unicul mostenitor.In aces timp nu sa dezbatut nici un fel de mostenire.Ma gindesc ca pe cale judecatoreasca ar fi un pic mai eftin
Cel mai recent răspuns: Maria_79 , utilizator 14:38, 14 Septembrie 2010
sotia mea este somer
Mergeti impreuna cu sotia la un notar si explicati-i situatia. Se mai pot acorda scutiri daca mostenitorul nu are nici un venit sau are, dar sub venitul minim. Din pacate nu va poate acorda scutire la impozit.
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2010
Maria_79, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata decedat in ianuarie 2015-dezbatere succesiune-informatii /costuri DocMadalina DocMadalina Notar sau instanta?Ar trebui sa ma grabesc,daca depasesc termenul de 6 luni o sa intervina alta taxe? (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune, costuri - notar vs. instanta livisa livisa Bun ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti daca dezbaterea succesiunii e mai ieftina in instanta sau la notar, conform noului cod civil, avand in vedere situatia ... (vezi toată discuția)
Mostenire Ionut balan Ionut balan Dupa moartea unei persoane , raman trei mostenitori , toti trei trebuie sa se prezinte la un avocat pentru a si cere drepturile la mostenire? sau pot sa ceara ... (vezi toată discuția)