avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA

Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:46, 25 Ianuarie 2008
marilena cernea a scris:

La regimul juridic al secrtului profesional cred ca am putea pomeni si art 44 din lege

NUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Eu merg pe mana avocatilor care au scris cartile astea. Sigur ca ma citit si legea, statutul , codul deont. si celelalte soduri si inca vreo doi trei autori, dar practic in carti sunt sinteze din mai multi autori si o sa raman pe aceste raspunsuri ca ma ametesc de tot. Bafta! eu daca nu iteleg exact la ce se refera enuntul intrebarii o sa-i intreb, am inteles ca dau explicatii vis-a-vis de ce vor de la tine. mai ales la scris
Paula vrei sa spui ca la scris o sa ne spuna cineva ce aspecte trebuie abordate pt fiecare subiect???
Sti cumva si daca subiectele de la scis se treg la sorti sau se aleg de comisie?
si eu sunt de parere ca prea multa influenta strica!!!si ca daca am citi toti ce credem de cuvinta ar fi cel mai bine, ca mai mult de 5 minute se pictissesc si ei sa ne asculte si n-are rost sa ne batem capul cu asta, sunt alte probe mult mai importante. bine ar fi sa ne amintim atunci tot ce s-a discutat pe forum si ar fi suficient:)) bafta!!!!!!
Ai dreptate nu ne asculta prea mult. Mai ales daca vad ca incepi repede si stii, te intrerup. Maestrul meu spune ca vor mai mult sa vada cat de bine ne exprimam ca viitori avocati. Asta nu inseamna ca trebuie sa fim pe dinafara. Si sigur ca e mai bine sa intrebi dc nu intelegi decat sa bati campii. Colegele mele care au trecut prin asta spun ca si ele erau speriate si in final a fost ok. La scris asa am auzit ca specifica ce anume vor din subiectul respectiv. acum... vom vedea la fata locului... doar stiti cum e cu socoteala din tg
Parca spuneau ca se trag la sorti cu 24 de ore inainte de examen de catre comisie. Nu stiu sigur.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2007
paulad, utilizator
la sub. 9- Competentele organelor profesiei in ceea ce priveste anchetarea abaterilor disciplinare si exercitarea actiunii disciplinare, nu e vorba de comisia de disciplina si comisia centrala de disciplina,nu? fiindca ele judeca nu ancheteaza; e vorba de consiliul baroului si cons. UNBR, nu?

Alte discuții în legătură

"picat" la examen barou Pilu Pilu Buna seara, Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Noutati...despre examen??? KARINAPET KARINAPET NIMENI NU MAI ''SPUNE'' NIMIC DESPRE EXAMENUL IN BAROUL DE LA BUCURESTI??? CE INSEAMNA TOATA TACEREA ASTA??? PANA LA URMA... DACA PROIECTUL DE LEGE TRECE... ... (vezi toată discuția)