Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
yo nu mai pot retine absolut nimic...deci e moarte curata...cel mai nasol e ca avem examen dupa examen...nici de recapitulat tot nu mai e timp...ma gandesc cu spaima ce va fi sambata...la civil sa spunem ca mai e cum mai e...dar penal,proc pen...deja e prea mult...:((
1. daca ma gandesc ca intr-un amfiteatru sunt 200 de oameni...cred ca nu vor avea timp si nervi sa ne aseze in ordine alfabetica pe toti...parerea mea...
2. tocmai am vorbit cu cineva care a dat si admiterea si deful in acelasi amfiteatru ca si mine (adica amf 1, parter) si spunea ca sunt randuri de banci a cate 3 locuri / banca ... iar culoarele dintre banci sunt fff largi , asta insemnand ca e foarte dificil sa susotesti cu cel de la randul vecin... asta e vestea "rea"...
3. vestea buna e ca ..cica sunt doar 2-3 supraveghetori ...si ca oricat ar fi de exigenti, numarul mare de candidati ii copleseste... dar se pare ca sunt ok oamenii, se zburlesc un pic la inceput , dar dupa aia...mai iese unul pe coridor la o tigare...sau se mai aduna toti 3 la o susotica mica ...se poate misca ...
sper sa reusim cu totii sa luam si examenele astea...eu cel putin abia astept sa se termine odata saptamana asta...stie cineva care sunt baremele pentru probele scrise?bine ca ne lasa sa avem codurile cu noi...dar degeaba...ca tot e greu
cum spuneam intr-un mesaj anterior ... NUUUU ne lasa cu codurile la noi !!! #-o
scrie in metodologie ! asta daca nu cumva tu dai deful...dar la admitere NU ne lasa cu codurile !!
si fiti si voi mai pozitivi !! :D
daca recititi mesajele o sa vedeti ca sunt numai "plansete"...
probabil ca stiti si voi ca succesul unui examen nu tine totdeauna numai de cat ai reusit sa asimilezi ...ci si de foarte multi alti factori !! (printre care si felul cum te "montezi" acolo in interiorul tau...) asadar, fiti optimisti ...ca o sa fie bine !! :)
Deja a devenit aiurea subiectul asta .... :-/ #-o
NU AVEM VOIE CU CODURILE !!!!!!!!!!!!!!
Cititi regulamentul si metodologia!!!!!!!!!!!
La admitere nu avem voie cu NIMIC!!!!!!!!!!!
Hai sa avem spor!!! :D
"picat" la examen barou
Pilu
Buna seara,
Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)