avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

somatie de plata

buna ziua. trebuie sa fac o somatie de plata pentru penalitati la facturi achitate peste data scadentei....problema este ca facturile nu sunt semnate, nu am nici o dovada ca marfa s+a ridicat ci doar ca facturile respective au fost achitate...
-..am vreo sansa? ce ar trebui sa atasez cererii ca sa o fac admisibila?:((((
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 19:19, 19 Septembrie 2010
Ma tem ca avizele de ridicare a marfii nu ajuta la nimic dovedind doar ridicarea marfii si nicidecum acceptarea la plata a penalitatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura nestampilata venera-dorina venera-dorina Buna ziua! Factura nestampilata este considerata acceptata in instanta pentru recuperarea unor creante? Precizez ca nu exista contract incheiat. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Facturi emise pe numele firmei mele fara ca eu sa le primesc vali2008 vali2008 Buna ziua, am si eu o problema de drept comercial cred.. si anume am un SRL si am colaborat cu o firma cumparind marfa cu factura si eliberind pe loc CEC-uri ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala poate tine loc de contract ????? Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am urmatoarea speta Am un debitor cu care nu s-a incheiat un contract. El acum nu mai vrea sa ne achite niste facturi pe motiv ca nu avem contract ... (vezi toată discuția)