avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin la parter- vecin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin la parter- vecin

Salutare la toata lumea,

Am descoperit azi forum asta si-mi place foarte mult. aveam nevoie de asa ceva, dar nu stiam ca exista.
acum sa trec la problema mea. Pt a deschide un magazin la parterul unui bloc este nevoie de semnatura proprietarului apartamentului de deasupra sau de semnatura celor care locuiesc in apartament. Proprietarul si locatarii actuali sunt persoane diferite. Nu am gasit nicaieri cum spune legea.

Multumesc foarte mult!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: veronik , utilizator 13:24, 20 Noiembrie 2007

E... hai ca imi sunt dragi cei de la IT... nu de alta dar eu mi-s asa de blonda in domeniul lor...
Dar nici nu vreau sa-i destept prea tare pe registratorii de la Registrul Com. ... asa ca trecem pe mesaj privat.
Iti trebuie acordul proprietarilor cu care apartamentul are un perete comun (de pe orizontala si verticala) + acordul asociatiei de proprietari.
Mult succes!
Acordul PROPRIETARILOR este musai si nu al celor care locuiesc in apartament cu sau fara contract de inchiriere, da ?
Si daca semneaza cine locuieste si apoi vine proprietarul si spune ca nu e de acord si ca nu a semnat nimic, se poate intampla ceva cu firma in cauza ?

Multumesc mult!
Legea prevede acordul proprietarilor si nu al celor care se folosesc de imobil.
Probabil ca daca ulterior verifica cineva ;) ca nu ati avut acordul vecinilor-proprietari la acea data ati putea sa ramaneti fara sediu, ptr ca ar putea desfiinta titlul in baza caruia dumneavoastra v-ati stabilit sediul acolo.
Mult succes!
Multumesc foarte mult pt raspuns! :)
Dau la schimb raspunsuri de IT B-) :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua !! am întâmpinat o problema . am închiriat un spațiu ... ClementDenis ClementDenis Buna ziua !! Am întâmpinat o problema . Am închiriat un spațiu comercial la parterul unui bloc. Apartamentul este prevazut ca spațiu comercial din 2006 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! doresc sa înființez un restaurant , catering la ... ionut898 ionut898 Buna ziua!! Doresc sa înființez un restaurant , catering la parterul unui bloc de 6 nivele. Ma intereseaza ca inainte sa închiriez locatia si sa investesc o ... (vezi toată discuția)
Buna. vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la ... Ralu100- Ralu100- Buna. Vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la parter din spatiu de locuit in spatiu comercial, stiu ca am nevoie de aprobare de la vecinii de pe ... (vezi toată discuția)