avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensiei alimentare

Buna ziua,

Sunt divortata din anul 2006,am un baietel din acea casnicie nascut in anul 2004, si fostul meu sot nu a mai platit pensia alimentara de 7 luni de zile.Am inteles ca in momentul de fata este la puscarie.Legea il poate obliga sa achite pensia alimentara copilului chiar daca este arestat????

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ioana0606 , utilizator 12:28, 14 Septembrie 2010
In inchisoare fiind,nu poate fi obligat sa plateasca pensia deoarece nu realizeaza venituri licite.

andymaurul
Va multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Maria36 Maria36 Sunt divortata de aproape un an si din casnicia anterioara am 2 copii un baietel de 12 ani si o fetita de 7 ani jumate.In urma deciziei divortului fetita a ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor urgent cu un sfat pensie alimentara LUMI1971 LUMI1971 Fostul sot are sa-mi achite pensia alimentara pe 7 luni consecutive.Pe motiv ca nu are loc de munca nu vrea sa mi-o plateasca.In urma procesului de partaj l-am ... (vezi toată discuția)
Poate fii obligat sa imi plateasca pensia alimentara daca lucreaza la negru? mamasingura2012 mamasingura2012 Buna ziua, Am o mare nelamurire in legatura cu plata pensiei alimentare pentru copil,momentan nu s-a finalizat procesul de divort dar sant putin ... (vezi toată discuția)