avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

pentru 2 mostenitori in care unul a suportat singur sarcinile mostenirii pentru ambii parinti(inmormantari,pomeniri ,locuri de veci,spitalizari, etc...)celalat desi a stat in casa parintilor nu s-a ingrijit de aceast ,ba mai mult a adus intr-o stare de degradare apropae o ruina, a refuzat sa participe la pomenirile mamei defuncte.Intrbarea este: 1) pe casa lasata mostenire nu exista acte ale defunctilor si nu sunt cunoscuti de vecini vechi proprietari, insa exista in rolul fiscal inregistrati defunctii.,2) al doilea mostenitor care sta si acum in casa defunctilor nu vrea sa contribuie cu nimic la ingrijirea acesteia si refuza sa discute cu mostenitorul care s-a ocupat de tot si exista martori si dovezi in acest sens.3) cum se procedeaza in cazul in care se dezbate mostenirea si care sunt caile si daca aceasta se imparte tot la 2 daca unul dintre mostenitori a fost pasiv total?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 12:49, 14 Septembrie 2010
buna ziua.
toate aceste cheltuieli suportate doar de unul dintre mostenitori reprezinta pasiv succesoral si se vor include in masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire incurcata leusan leusan Cum se poate proceda in urmatoarea situatie,pentru a evita niste costuri inutlie,si mai ieftin din punct de vedere financiar? Este vorva despre urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Probe admise leusan leusan Pentrun administrare de probe in proces.ca un inceput de proba scrisa se poate depune si o lista de cheltuieli facuta sub semnatura privata ,pentru care nu ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral leusan leusan Exista 2 mostenitori.Unul dintre ei nu a participat cu absolut nimic lacheltuielile de inmormantare si pomeniri crestine ale defunctilor parinti. -1) Acesta ... (vezi toată discuția)