avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ajutor
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ajutor

Buna ziua,
Am si eu o intrebare sunt persoana fizica autorizata si vreau s-a comercializez fructe si legume, dar la Registru Comertului pe langa cererea de inregistrare cu codul CAEN pe care trebuie s-a o depun la ei imi m-ai cere si aviz de igiena pentru comercializarea fructelor si legumelor si nu stiu de unde pot obtine un astfel de aviz.
Va rog ajutati-ma cu un raspuns cat mai urgent,
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 13:11, 14 Septembrie 2010
vedeti la directia sanitar veterinara, directia de sanatate publica(pentru persoana care vinde).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Avizare producatorilor de catre dsvsa MyFamilyMarket MyFamilyMarket Bună ziua! Am o întrebare, dacă puteți să-mi dați un sfat? Organizăm târgul My Family Market, un târg cu producători locali, iar ni s-a dat un ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)