avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare

O matusa vaduva de 5 ani,fara copii,ma imbie sa-mi lase casa si terenul pentru ca sunt singura nepoata care-i calca pragul de cand a ramas singura.
Pana acum am refuzat dar de ceva luni spune ca e slabita si n-ar vrea sa moara si s-o mosteneasca cine nu trebuie ( suntem o multime de nepoti ).
Daca incheiem un act de vanzare cumparare cu conditie de intretinere pe timpul vietii poate fi atacat de celelalte rude dupa moartea ei?
Taxele la notar sunt mari?
Casa si terenul sunt la tara.

:hm:
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 13:57, 14 Septembrie 2010
buna ziua.
cel mai indicat este sa apelati la un notar care o sa va lamureasca cu privire la costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire MENGHINA MENGHINA Buna seara ! Va rog daca cineva poate sa ma lamureasca in urmatoarea problema :un unchi de-al sotiei mele a decedat.De fapt sotia mea este nepoata sotiei ... (vezi toată discuția)
Testament - daca este valabil si daca poate fi atacat iclaudiaisabela iclaudiaisabela Buna ziua, Cand aveam 12 ani, matusa tatalui mi-a facut un testament (bunuri mobile si imobile) cu clauza de ingrijire. Matusa respectiva este vaduva, nu ... (vezi toată discuția)
Renuntare la succesiune galatanu1981 galatanu1981 buna seara am o intrebare pentru notari sau avocati matusa mea in 2007 a renuntat la succesiune pentru sora mamei ei intru cat a pacalito spunandui ca sasa ... (vezi toată discuția)