avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare la succesiune

buna seara am o intrebare pentru notari sau avocati
matusa mea in 2007 a renuntat la succesiune pentru sora mamei ei intru cat a pacalito spunandui ca sasa ei ai ramane dupa ce ia moare fiind singura mostenitoare.
in ani 2008-2010 matusa ei a instrainat casa si terenul unor vecini fara sa o anunte pe matusa mea ( nepoata ei) act vanzare cumparare.
as dori sa stiu daca matusa mea mai poate face ceva find zis un act vanzare cumparare cu bunuri cu tot? daca se poate un raspuns cat mai urget va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: galatanu1981 , utilizator 08:01, 20 Martie 2015
Cum a renuntat la succesiune, expres la notar ?
Daca a renuntat, nu se mai poate razgandi, daca matusa ei a putut sa vanda inseamna ca era proprietar sau unic mostenitor, nu vad ce ar mai putea face.
prin ce tip de act o persoana poate sa lase tot ce detine( bunuri mobile si imobile) unei persoane care nu îi este ruda în nici-un fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la mostenire carevbus carevbus Buna ziua Va deranjez cu urmatoarea situatie: - matusa mea (sora mamei) a decedat ; a fost casatorita, a divortat (acum 38 ani), a avut un baiat din ... (vezi toată discuția)
Mostenitori rezervatari vs mostenitor testamentar irina65 irina65 Buna ziua, Va expun situatia mea si as dori, rog frumos, o lamurire. Am o varsta destul de inaintata si ceva probleme de sanatate. Si pentru ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Succesiune, dezbatere, declaratie mostenitor la ambasada pap pap puteti va rog sa ma ajutati... daca dupa moartea bunicului bunica nu a trecut inca partea lui pe ea ...ce se poate face acum , mentionez ca bunica mai are o ... (vezi toată discuția)