avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cenzor asociatia proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cenzor asociatia proprietari

buna ziua , am si eu o intrebare : cenzorul de la asociatia de proprietari ce presteaza servicii cu contract de conventie civila treb sa plateasca in afara de impozit si sanatate , somaj ? iar presedinta fiind femeie intra in concediu crestere copil mai poate lucra la asociatie ?

multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 00:09, 15 Septembrie 2010
Pai!!!... daca e in concediu de crestere a copilului ??? ...consider ca trebuie sa-si creasca copilul, altfel de ce isi mai ia concediu?...
Pentru conventia civila trebuie sa plateasca CAS CASS Somaj conform OG 58.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatii pentru conventie civila andradaa andradaa Buna ziua!Am cateva nelamuriri in legatura cu calculul indemnizatiei pe baza de conventie civila/contact mandat.... 1.Un administrator lucreaza in baza unei ... (vezi toată discuția)
Salariu presedinte - cas ? BX BX La salariul presedintelui sau cenzorului se opreste CAS/CASS daca acestia mai contribuie la aceste asigurari avand un alt loc de munca ? (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari mihasi mihasi 1.Aceasta ordonanta se aplica conventiilor civile ocazionale si contractelor de mandat ale presedintilor de asociatii de proprietari? 2. Au aparut normele de ... (vezi toată discuția)