As avea o intrebare legata de un proces de uzucapiune.
Am aflat in 2009 ca pentru un teren care a apartinut strabunicii mele s-a intentat un proces de uzucapiune de catre o persoana care lucreaza acel teren din 1973(are martori in aceasta privinta).
Este adevarat ca nu prea m-am interesat de acest teren pana in 2008 si din aceasta cauza nu stiam ca acest teren este lucrat de altcineva.
Terenul nu a fost expropriat niciodata, in extrasul CF pe ultimul loc figureaza strabunica mea.
Dupa cate stiu persoana care lucreaza terenul nu a platit impozit pe teren inainte de revolutie si nici dupa, eventual din 2007/2008 de cand s-a hotarat sa faca proces de uzucapiune.
Intrebarea mea este:daca reuseste sa dovedeasca ca a lucrat acest pamant neintrerupt de 30 de ani, poate sa castige?
Mentionez ca succesiune a fost facuta dupa strabunica, dar nu si pentru acest teren.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Cel care a intentat procesul este viceprimar in satul respectiv(ma rog, a facut procesul pe numele tatalui care a decedat acum o luna), deci stia bine ca persoana din CF mai are urmas. Dar asta nu stiu cum se poate dovedi.