avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... model declaratie interdictie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

model declaratie interdictie

Buna ziua,
Fiica mea a fost lovita si amenintata de catre un interlop, intr-un loc public. Acest eveniment s-a intamplat dupa o serie de invitatii,amenintari, insistente,intimidari sub orice forma din partea barbatului, care tin de aproximativ 2 ani. Se pare ca rabdarea acestuia a luat sfarsit in urma acestor 2 ani de refuzuri si a trecut agresivitate fizica. Exista deja dosar penal deschis impotriva barbatului dar doresc sa-l chem la notar sa dea o declaratie prin care sa fie de acord cu orice interdictie de apropiere sau intimidare. Doresc aceasta forma deoarece, noi nu ne putem permite un avocat si nici nu putem astepta pana se da o hotarare judecatoreasca. Vom face acest lucru daca nu o sa fie de acord sa semenze aceasta declaratie.
Problema este ca notarul a spus sa formulam toate pretentiile, or noi,nu ne pricepem la formulari juridice.
Va rog sa ma ajutati.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 30 Iulie 2011
incercati sa vorbiti macar pesonal cu un avocat sa va redacteze cererea. nu va costa mult.
asa ar fi corect dar, daca bat la usa unui avocat deja secretara pregateste nota de plata.
Va multumesc....credeam ca cineva a fost in situatia noastra sau poate exista aici un avocat care sa-mi schiteze aceasta cerere.
sunt de parere sa asteptati solutionarea dosarului intr-un sens sau altul, sa nu va retrageti plangerea
in momentul asta, dati banii la av si notar degeaba. declaratia aia nu cred sa va ajute la ceva.
problema este ca,dosarul la politie inainteaza foarte greu....deja ieri (a doua zi dupa incident), alti 3 borfasi din anturajul celui care a lovit-o pe fiica mea, si-au facut aparitia la locul ei de munca cerandu-i sa-si retraga plangerea altfel ....sa-si faca testamentul....
brusc, ieri noapte cineva a incercat sa-mi fure masina.....
tocmai datorita nepasarii unor organe sau...hai sa zicem incetineala cu care se lucreaza vroiam sa obtin din partea lui o declaratie autentificata la notar.
Eu cred ca justitia trebuie sa isi urmeze cursul daca ati formulat plangere penala.
Pe de alta parte astfel de interdictii nu exista in dreptul romanesc in acest moment ,iar un"interlop",astfel cum va exprimati dvs,nu cred ca ar accepta niste conditii de acest fel,chiar daca ar exista prevederi legale in acest sens.

Alte discuții în legătură

Cerere/declaratie restrictie ContSters150057 ContSters150057 Buna ziua, Fiica mea a fost lovita si amenintata de catre un interlop, intr-un loc public. Acest eveniment s-a intamplat dupa o serie de ... (vezi toată discuția)
In cat timp se poate retragere o plangere simon emilia simon emilia sunt in UK si am depus o plangere impotriva prietenului meu care era in stare de ebrietate acuta si ma amenintat cu moarte dar acum as dori sa imi retrag ... (vezi toată discuția)
Dosar infiintare srl Ioana_Brs Ioana_Brs Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura de retragere a unui dosar de infiintare SRL al carui termen de solutionare a fost amanat de la ONRC. Sau se ... (vezi toată discuția)