avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere/declaratie restrictie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere/declaratie restrictie

Buna ziua,
Fiica mea a fost lovita si amenintata de catre un interlop, intr-un loc public. Acest eveniment s-a intamplat dupa o serie de invitatii,amenintari, insistente,intimidari sub orice forma din partea barbatului, care tin de aproximativ 2 ani. Se pare ca rabdarea acestuia a luat sfarsit in urma acestor 2 ani de refuzuri si a trecut agresivitate fizica. Exista deja dosar penal deschis impotriva barbatului dar doresc sa-l chem la notar sa dea o declaratie prin care sa fie de acord cu orice interdictie de apropiere sau intimidare. Doresc aceasta forma deoarece, noi nu ne putem permite un avocat si nici nu putem astepta pana se da o hotarare judecatoreasca. Vom face acest lucru daca nu o sa fie de acord sa semenze aceasta declaratie.
Problema este ca notarul a spus sa formulam toate pretentiile, or noi,nu ne pricepem la formulari juridice.
Va rog sa ma ajutati.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters150057 , utilizator 18:45, 14 Septembrie 2010
Nu mai cheltuiti banii pe notari si pe primari.....
o asemenea declaratie nu va avea efect. Daca respectivul vrea sa va "bata" fica , o va batea cu si fara declaratie notariala.
Credeti ca astora le este frica de ceva.
Intrebarea mea este , cum a ajuns fica dvs. sa fie abordata de o asemenea persoana?
simplu...este frumoasa,merge in discoteca impreuna cu prietenii si acolo a fost filata...este atat de frumoasa incat nu poate trece fara a fi remarcata...apoi la iesire din discoteca a fost abordata. S-a scuzat frumos, a fost lasata sa plece dar...alti cunoscuti i-au dat individului datele despre ea: adresa,facultate, loc de munca, prieteni/e, etc... de atunci n-a avut pace nici o zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model declaratie interdictie ContSters150057 ContSters150057 Buna ziua, Fiica mea a fost lovita si amenintata de catre un interlop, intr-un loc public. Acest eveniment s-a intamplat dupa o serie de ... (vezi toată discuția)
Magistrati luati la "misto". va rog ajutor! problema deosebit de grava! kamikaze1999 kamikaze1999 Am o problema cu iubitul meu ... Povestea dateaza din 2000, cand a primit o bataie sora cu moartea, de la niste indivizi intr-un bar... deoarece respectivii ... (vezi toată discuția)
Amenintare si abuz FxDum FxDum Buna seara, de ceva timp prietena mea s-a reimprietenit cu o foata colega de a ei. Aceasta prietena nu se intelege deloc cu familia ei. Dupa ceva timp ne-a ... (vezi toată discuția)