avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bransament ENEL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bransament ENEL

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie. Locuiesc de 3 ani intr-un bloc nou construit de o persoana fizica si de 2 ani am contract cu ENEL. Un vecin suparat ca a fost sesizata primaria in legatura cu niste modificari facute fara autorizatie (si-a dat jos toti peretii) ne ameninta ca ne taie curentul, pentru ca e ilegal ce avem noi acolo, ca asta e bransament de santier, facut pe un fir aerian. Eu nu ma pricep, vad un cablu mai gros catarat pe un stalp, dar de unde sa stiu eu ca asta inseamna bransament de santier.
Va intreb: este posibil sa se taie pur si simplu curentul unui bloc intreg (sau chiar doua) pe motiv ca e ilegal bransamentul de santier. Blocului i s-a facut receptie de la primarie, nu ar fi fost normal sa se sesizeze acest lucru in urma cu 3 ani (cand nu toate apartamentele erau vandute si o parte din suma corespunzatoare bransamentului ar fi trebuit sa fie suportata de proprietarul constructiei?
Cel mai recent răspuns: ionutz_g , utilizator 20:19, 22 Aprilie 2015
Salut,
Ce s-a intamplat in cazul vostru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul s-a racordat clandestin și consumă curent electric pe care îl plătesc eu. cum pot să recuperez sumele respective? GLODEANU GLODEANU Am o casa la tara, in care nu locuiesc(nu consum curent electric). Vecinul meu se racordeaza clandestin si consuma curent electric de la mine. Dovada: ... (vezi toată discuția)
Preluare de contract de curent (contor care nu are sigiliu si este neconform) AlinaDana28 AlinaDana28 Buna ziua! Am cumparat un apartament cu 2 camere, intr-un bloc de 30 de apartamente, bloc care a functionat in trecut ca hotel. Avem mare problema cu ... (vezi toată discuția)
Racordare la reteau electrica apartament bloc + trimitere in judecata dezvoltator kompera kompera Buna ziua, Din 2015 ma numar printre cei care au trecut in contract \"apartament cu toate utilitatile\". Asa este, insa curentul electric si acum este in ... (vezi toată discuția)