avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselaciune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune

Buna ziua, am vrut sa cumpar un produs online de la o persoana fizica, am platit online prin transfer bancar, dar nu am mai primit produsul .
Am facut deja o plangere la opc .
Ma intereseaza daca mai pot face si o plangere la politie pentru inselaciune, daca da, cum pot face aceasta plangere...daca exista o plangere tip ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:43, 14 Septembrie 2010
nu exista un formular, mergeti la politie si spuneti ce s-a intamplat si va ajuta si ei la formulare
Da puteti formula si o plangere catre organele de politie.recomandarea mea este sa angajati un avocat
puteti face plangere penala impotriva lor. totul e sa stiti sediul. nu exista un formular tip de cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune / abuz de incredere online ciprian_u ciprian_u Buna ziua! Recent i s-a intamplat unui prieten sa fie victima unei inselaciuni online, i-am propus sa se duca sa depuna plangere la politie, dar el e convins ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat pe un site de licitatii mihamaryus mihamaryus Buna ziua! Am sa va relatez o fapta care mi sa intamplat si a-si dori sa imi spune-ti daca se poate realiza ceva cu ajutorul Politiei Romane! Pe un site de ... (vezi toată discuția)