avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tipuri de contracte
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tipuri de contracte

Un contract de colaborare este similar cu un contract de colaborare?
Mă interesează diferenţele d.p.d.v. al contribuţiilor datorate bugetului de stat: C.A.S., C.A.S.S., şomaj.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 15 Septembrie 2010
cristiana surdu a scris:

Un contract de colaborare este similar cu un contract de colaborare?

Da, un contract de colaborare = contract de colaborare. ;)
Un contract de colaborare poate fi asimilat cu un contract de prestari servicii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul dobanda drepturi salariale mesi7003 mesi7003 Buna ziua! am o sentinta judecatoreasca definitiva cu drepturile salariale pentru perioada 2004-2009, cu doband alegala aceste drepturi au fost ... (vezi toată discuția)
Impas!...pensionar-colaborare-taxe pacaliciosu pacaliciosu Va salut. Sunt pensionar, si am gasit de lucru pentru a iesi din criza Intrebarea mea este urmatoarea: Cum este mai profitabil ?...din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)
P.f.a dependent sau independent robertnelu robertnelu Doresc colaborarea in calitate de agent, cu o societate comerciala.Aceasta accepta colaborarea numai cu P F A -urile.Plata impozitului pe profit se retine la ... (vezi toată discuția)