avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia

Daca imi dau demisia mai ma pot razgandi in perioada preavizului si sa nu mai doresc sa plec din firma? Daca da atunci cum trebuie procedat. Mai pe inteles... am fost constrans sa-mi dau demisia, dar nu pot dovedi.
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2010
bv96rrr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 15 Septembrie 2010
Demisia pote fi revocata inaintea expirarii termenului de preaviz, in mod expres, cu acordul angajatorului!
Demisia poate fi revocată numai prin acordul părţilor. Acordul poate fi expres, caz în care el trebuie exprimat înainte de expirarea termenului de preaviz. Acordul poate fi însă şi tacit, rezultând de pildă din neîmpiedicarea salariatului de a-şi desfăşura în continuarea activitatea după expirarea termenului de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la demisie. ContSters74561 ContSters74561 Un functionar public si-a dat demisia, la presiunea sefilor, datorita unui accident de circulatie. Acesta a revenit asupra acestei demisii in aceiasi zi dupa ... (vezi toată discuția)
Demisie ultratopic ultratopic In urma unor comportamente inadecvate ale sefilor (injuraturi, amenintari, solicitarea unui program de munca prelungit) am luat decizia de a demisiona. ... (vezi toată discuția)
Demisie amiabila cpurdea35 cpurdea35 buna ziua. am o prietena care si-a depus demisia pe cale amiabila, vrand sa plece de la firma. intre timp a aflat ca e gravida si s-a razgandit. au dreptul ... (vezi toată discuția)