avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

In urma unor comportamente inadecvate ale sefilor (injuraturi, amenintari, solicitarea unui program de munca prelungit) am luat decizia de a demisiona.
Ulterior, la o zi distanta, am revenit cu o cerere prin care imi retrageam demisia si solicitam transfer pe o alta functie.
Ca atare, sefii au gasit de cuviinta sa ma trimita la o testare psihologica.
Care credeti ca sunt sansele de reusita pentru a ramane in continuare salariat al institutiei si cum credeti ca ar trebui sa procedez in continuare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 23 Februarie 2010
V-au acceptat retragerea demisiei? Daca da,mergeti la control daca v-au trimis.
Au trecut deja 3 saptamani. Nu mi s-a transmis daca a fost acceptata retragerea demisiei. M-am prezentat si la controlul psihologic, iar rezultatul acestuia a fost in regula. Continui sa ma prezint la serviciu, insa fara sa stiu ce urmeaza.
Posibil sa fi acceptat tacit revocarea demisiei, rezultând de pildă din neîmpiedicarea dvs de a va desfăşura în continuare activitatea dupa expirarea termenului de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la demisie. ContSters74561 ContSters74561 Un functionar public si-a dat demisia, la presiunea sefilor, datorita unui accident de circulatie. Acesta a revenit asupra acestei demisii in aceiasi zi dupa ... (vezi toată discuția)
Demisie rrod rrod esti un muncitor model al unei institutii ! patronul vine si iti transmite ca trebuie sa demisionezi! motivul? niciunul ! cum trebuie sa reactionez ! ce ... (vezi toată discuția)
Demisia bv96rrr bv96rrr Daca imi dau demisia mai ma pot razgandi in perioada preavizului si sa nu mai doresc sa plec din firma? Daca da atunci cum trebuie procedat. Mai pe inteles... ... (vezi toată discuția)