avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... REZILIERE CONTRACT VODAFON
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

REZILIERE CONTRACT VODAFON

cine poate sa ma ajute cu un raspuns. am incheiat un contract in data de 18-03-2008 la vodafon pa 2 ani la internet iar in 2009 in luna noiembrie m-au sunat sa ma intrebe daca vreau cu viteza mai mare si am acceptat. Mi le-a trimis prin prioriti post. am vrut sa reziliez contractele dar sau prelungit cu inca 2 ani fara sa primesc nici un contract,si trebuie sa platesc rezilierea contractului. cum pot scapa de ei
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:07, 15 Septembrie 2010
Faceti dovada ca actualul contract nu v-il asumati,nu poarta acceptul dvs,nu contine semnatura dvs
Initial incercati cu OPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Upc – prelungirea contractului fara instiintare andrei256 andrei256 Va rog sa ma ajutati in solutionarea problemei mele cu UPC-ul. Am avut contract cu UPC din 16.06.2007, pentru cablu si internet, pt un an de zile. In ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament telefon mobil (orange) onez81 onez81 Buna ziua, In decembrie 2009 mi-am facut trei abonamente la orange doua pe durata a doi ani si unul pe un an, intre timp sotia a gasit un loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu rds poll1 poll1 Buna ziua, in urma cu 3 luni am incheiat un contract cu RDS-RCS pt furnizare digi-tv si digi-net , internetul merge mai incet decit melcul, am tot sunat si am ... (vezi toată discuția)