avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de comodat autentificat de notar sau avocat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de comodat autentificat de notar sau avocat?

Un prieten vrea sa-si infiinteze un SRL si a incheiat un contract de comodat cu tatal sau pentru sediul firmei. La registrul comertului i-a spus ca contractul de comodat trebuie autentificat sau semnat de notar sau avocat. Trebuie autentificat? Exista o baza legala? Nu e suficient sa fie semnat doar de parti?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: minu , utilizator 11:00, 15 Septembrie 2010
este suficient sa fie semnat de parti si de obicei se solicita si un certificat de rol fiscal pentru proprietar sau extras fila de registru.
dupa ce se incheie contractul acesta se inregistreaza la Administratia Finantelor Publice pentru obtinerea unui certificat care atesta ca nu exista societati inregistrare la adresa respectiva precum si o adeverinta care atesta ca respectivul contract de comodat a fost inregistrat.
Multumesc frumos pentru raspuns si sfaturi. Cred ca am inteles ce trebuie facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Sediu social - problema delicata. solicit ajutor! liviu_tl liviu_tl Buna ziua! Sunt pe cale de a infiinta o societate comerciala tip SRL si intampin o problema vis-a-vis de sediul social. Doresc ca viitoarea firma sa aiba ... (vezi toată discuția)