avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avansare persoana contractual si trecere persoana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avansare persoana contractual si trecere persoana contractual la functionar public

Lucrez de 6 ani si 6 luni la o primarie in cadrul compartimentului de asistenta sociala.
in 2008 septembrie dupa ce am terminat facultatea am trecut pe inspector - persoana contractual. acum sunt 2 ani de cand am fost trecuta inspector, cu calificative de foarte bine in aceasta perioada. Se poate sa mi se acorde o treapta de salarizare acum? Dupa aceea daca trec pe functionar public imi foloseste aceasta treapta? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 10:50, 15 Septembrie 2010
Din pacate nu se poate promova in treapta.
Anexa I la Legea 330/2009 in art. 8 alin. 3 prevede:

Promovarea în grade sau trepte profesionale imediat superioare se poate face din 3 în 3 ani, în funcţie de performanţele profesionale individuale, apreciate cu calificativele "foarte bun", cel puţin de două ori în ultimii 3 ani, de către comisia desemnată prin dispoziţie a ordonatorului de credite bugetare, din care fac parte sindicatele sau, după caz, reprezentanţii salariaţilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare trepte salarizare consilier principal zitaf zitaf cum pot avansa intr-o noua treapta de salarizare? sunt de un an consilier principal treapta 3-la o primarie. se poate aplica art 5 pct 5-OG 83/2014? sau alte ... (vezi toată discuția)
Trepte de promovare pe studii medii. personal contractual - institutie bugetara domni56 domni56 Buna ziua. Rugaminte! Care este ultima treapta de salarizare pentru un functionar contractual cu studii medii? Care este denumirea functiei conform ... (vezi toată discuția)
Salarizare in administratia publica grig1968 grig1968 Lucrez in administratia publica(personal contractual) pe functia de inspector de specialitate la compartimentul agricultura si am salariul de incadrare de 1168 ... (vezi toată discuția)