avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Referitor la intrebarea mea de pe forum privind ...
Discuție deschisă în Executare silită

Referitor la intrebarea mea de pe forum privind evacuarea abuziva din imobil

Mi sa raspuns ca pot sa fac contestatie la executare am facuto mi sa fixat o cautiune pe care a trebuit so achit in jumatate de ora imposibil de realizat si fizic si legal am pierdut si am fost evacuati.Sa ma fac bine inteles nu ma mai intereseaza imobilul pierdut sau o eventuala contestatie care orcum nu mai e in termen noi la vremea executarii am semnat un proces verbal de executare pe o suma de bani neam prezentat la executor sa o achitam am fost refuzati me motiv ca suma este cu totul alta si ca cea existenta din dosar este eronata si pe aceasta eroare a societatii de leasing am ramas in strada.In acest context doresc un singur lucru sa mi se plateasca daune pentru suferinta ce mea fost cauzata si cei vinovati sa raspunda conform legii.Daca poate cineva sami spuna ce se poate face in acest caz.
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 12:23, 15 Septembrie 2010
In acest caz luati legatura cu un avocat!Este cel mai indicat.
D-voastra doriti daune morale, din cate inteleg - instantele noastre sunt destul de refractare in acordarea daunelor morale si nu e de neglijat nici taxa de timbru pe care va trebui sa o achitati la suma solicitata.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pt deportati nagy eva nagy eva cat se poate cere pt 1 an de deportare? in cat timp se primesc bani in cauza de castig? (vezi toată discuția)
Executare silitã în timpul suspendãrii activitãții societãții?! Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Buna ziua. Am o dilemă ce poate o soluționez prin intermediul dvs. Chestiune este : O societate (SRL) poate fi urmărită silit pentru niste bunuri ... (vezi toată discuția)
Cereri noi in recurs Juntao Juntao Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: In anul 2006 am achizitionat in leasing un autoturism. In anul 2008, am incheiat un contract de cesiune ... (vezi toată discuția)