avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare vanzarii unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare vanzarii unui teren

am un teren mostenire de la tatal meu, si nu am toate actele si nici nu stiu exact ce mi-ar mai trebui. nu sunt in relatii bune cu unchii. conform tribunalului am iesirea din indiviziune, hotarare definitiva si irevocabila, ce atesta mostenirea mea. intrebarea este, cum fac sa-l vand si ce acte mi-ar mai trebui, daca ma poate ajuta cineva! si as vrea sa stiu daca acea hotarare data de tribunal tine loc si de certificat de mostenitor!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 13:25, 15 Septembrie 2010
...pai nu inteleg, atunci de ce-ati facut iesirea din indiviziune? ...si spui ca e "mostenire de la tata"...am inteles din asta, ca s-a dezbatut deja succesiunea..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

***de unde?*** Anomiskaracuda Anomiskaracuda Caz: Casa + teren de 260 m.p. Eu cu sora mea avem jumatate si unchiul nostru cealalta jumatate. Am facut cadastrul, intrabularea dar fara iesire din ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate iulianbastan iulianbastan Salut! Am si eu o nelamurire si va implor sa ma ajutati. Bunicii mei (decedati ambii)au 3 copii: mama, o matusa si un frate. Ca avere a ramas un teren ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acord mostenitori dannyc dannyc Buna ziua, Problema: acum 2 luni, bunica mea a vandut fara sa ma anunte (pe mine, pe fratele meu si pe mama mea) un teren si fara sa ne acorde o suma la care ... (vezi toată discuția)