avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii inregistrarea contractului de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

inregistrarea contractului de munca

Buna! Se accepta de catre cei de la ITM inregistrarea unui contract de munca pe baza pasaportului?
salariatul este roman.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 21 Septembrie 2010
Cand ati completat CIM ati avut acces la datele din buletin/cartea de identitate?
La ITM vi se solcita copie bi/ci.
In CIM se poate trece,la acte de identitate, si pasaportul, daca este in vigoare.
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Da, se accepta de catre ITM si pasaportul chiar daca este cetatean roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare salariat timtexcompany timtexcompany Se poate angaja cineva cu Pasaportul? Adica poate fi considerat Pasaportul act de identitate - de ce? Am un salariat care pana acum ceva vreme lucra la negru ... (vezi toată discuția)
Pasaport vs carte de identitate g_emanuel g_emanuel Buna ziua, Am pierdut buletinul, pot sa folosesc pasaportul in aceleasi conditii cu CI ? Sunt locuri in care pot sa imi refuze ( legal ) pasaportul ( ex ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean roman fara buletin ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Am o situatie mai speciala: o persoana, cetatean de origine moldoveneasca (din Chisinau), a obtinut cetatenie romana si are certificat de nastere ... (vezi toată discuția)