avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... modificare abonament mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

modificare abonament mobil

Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea: in urma cu 5-6 ani am facut un abonament Oramge, pe care l-am modificat in urma cu 4 luni.

In momentul in care am vrut sa trec la un abonament cu o valoare mai mica, mi s-a spus ca trebuie sa platesc in avans contravaloare abonamaentului ramas iar abia dupa acea pot incheia un nou contract pentru un alt tip de abonament.

In aceste conditii va rog sa imi spuneti daca mai am posibilitatea modificarii abonamentului, fara a plati in avans contravaloarea vechiului abonament pentru perioada ramasa.

multumes
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:25, 27 Septembrie 2010
Pentru aceasta trebuie sa vedeti prevederile contractuale,in sensu daca este inserat si faptul ca daca abonamentul nu este notificat pentru a fi reziliat/modificat de abonat la o anumita,acesta se prelungeste din oficiu.
Mergeti la societate si solicitati sa vedeti contractul dvs si daca acesta va poarta semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Upc - discriminarea vechilor abonaþi, ce e de fãcut zozo55 zozo55 Buna Ziua! Asi avea si eu o intrebare! Sunt abonat [EDITAT] (TV+telefon+internet), in data de 29.10.210 am vazut o oferta mai buna pe pagina lor de internet ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu un provider de internet luciandan luciandan Buna ziua. Pun si eu in discutie urmatoarea situatie si as avea nevoie de un raspuns/parere. Am un contract la o firma de internet. Acum o luna de zile am fost ... (vezi toată discuția)
Probleme conrtactuale cu o companie de telefonie Getapopa Getapopa Detin 4 abonamente de telefonie mobila de un an,fara perioada contractuala.Inainte de sarbatori mi au facutmodificari la contract fara acordul meu,acum am 3 ... (vezi toată discuția)