avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inundata de vecina
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inundata de vecina

Buna ziua, am nevoie de ajutor ca nu mai stiu cum sa procedez. Vecina de deasupra m-a inundat la baie de nu stiu cate ori, am fost la ea la usa de multe ori in aceste 2 luni nimic. Cred ca nu vrea sa repare eu am asigurare la casa facuta ptr banca, pot face reparatia cu ea si ce mijloace pot folosi impotriva ei, chiar de a ajunge in instanta ca sa platesca daune. Va multumesc anticipat ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:29, 16 Septembrie 2010
1. Contactati administratorul sa mearga la apartamentul respectiv, impreuna cu un instalator care sa constate de unde este defectiunea, pe coloana comuna sau pe tevile individuale. Daca este coloana comuna fisurata, sparta, reparatia trebuie facuta de catre asociatia de proprietari, daca este pe partea individuala, atunci vecinul este obligat sa repare, altfel va fi chemat in instanta de catre societatea de asigurari.
2.Contactati societatea de asigurari. Ei vor actiona mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava scurgere apa wc stefanlupu stefanlupu Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate pentru partile comune, in bloc fara asociatie de proprietari pcman pcman Bună seara, Am următoarea întrebare: c[b]ine este responsabil pentru administrarea și întreținerea părților comune într-un bloc fără asociație de ... (vezi toată discuția)
Daune in urma inundatiei blocului elishepherd elishepherd Mama mea locuieste la etajul 3 intr-un bloc de 6 etaje. In ultimele 18 luni a fost inundata prin tavan de 4 ori, ultima data intamplandu-se acum doua ... (vezi toată discuția)