avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... acte aditionale OUG 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

acte aditionale OUG 50/2010

buna ziua!
Intrebarea mea este daca e suficient, avand in vedere ca titularul unui credit la o banca nu e in localitate, sa mearga coplatitorul la banca si sa depuna macar o adresa ca nu e de acord cu prevederile actului aditional propus de banca. Titularul ajunge pe 19(duminica in localitate) iar 19 e chiar ultima zi. la banca i s-a spus coplatitorului ca trebuie sa fie amandoi la semnarea actului aditional...ma intrebam ce se intampla daca se depune aceasta adresa pe data de 17 si se cere o intalnire cu un reprezentant al bancii la o data ulterioara celei de 19 sept. nu se va mai putea considera acceptat actul aditional din cauza ca a expirat termenul prevazut de ordonanta,nu?va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
suzy21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 19:11, 16 Septembrie 2010
suzy21 a scris:

buna ziua!
Intrebarea mea este daca e suficient, avand in vedere ca titularul unui credit la ................................. nu e in localitate, sa mearga coplatitorul la banca si sa depuna macar o adresa ca nu e de acord cu prevederile actului aditional propus de banca. Titularul ajunge pe 19(duminica in localitate) iar 19 e chiar ultima zi. la banca i s-a spus coplatitorului ca trebuie sa fie amandoi la semnarea actului aditional...ma intrebam ce se intampla daca se depune aceasta adresa pe data de 17 si se cere o intalnire cu un reprezentant al bancii la o data ulterioara celei de 19 sept. nu se va mai putea considera acceptat actul aditional din cauza ca a expirat termenul prevazut de ordonanta,nu?va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Stergeti, va rog, denumirea societatii bancare, din mesajul dvs.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional banca dragosanton dragosanton Buna ziua, Ma numesc Anton Dragos si sunt din Constanta. Saptamana trecuta am primit o instiintare acasa prin care mi se cerea ca incepand cu data de 06 sept ... (vezi toată discuția)
Razboiul actelor aditionale cu banca ioanac76 ioanac76 Am primit in cutia postala o adresa din partea Volksbank din care reiese ca banca intocmeste acte aditionale la contractul de credit semnat in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Preluare credit ipotecar emiliana76 emiliana76 Buna ziua. In 2007 am incheiat un credit ipotecar pe 25 ani pentru achizitionarea unei locuinte. Sotul este titular, eu fiind coplatitor. Acum suntem in pragul ... (vezi toată discuția)