avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am cumparat in februarie un apartament la licitatie. Am intrat in posesia apartamentului in baza unui proces verbal de predare primire in 15 iunie. In data de 15 august l-am vandut. As vrea sa stiu pentru perioada fabruarie - iunie cine plateste asociatia de locatari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:54, 17 Septembrie 2010
De la data in care ati dobandit apartamentul,va revin drepturi si obligatii fata de asociatia de proprietari
Actul de adjudecare fiind in februarie,legal de la data respectiva va revin si obligatile financiare aferente fata de asociatia de proprietari
Nu ati precizat justificarea perioadei de la adjudecare la preluarea efectiva a apartamentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar de drept si de fapt adinamiclea adinamiclea Buna seara, Am obtinut un imobil la licitatie in februarie 2016 conform Actului de adjudecare, dar efectiv in apartament am intrat in iunie 2016 in baza ... (vezi toată discuția)
De la ce data platesc intretinerea la bloc? apartament cumparat prin executare silita de la banca.... Flora1963 Flora1963 Buna ziua As dori,daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: am dobandit prin licitatie un apartament de la o banca ce a executat silit ... (vezi toată discuția)
Cine plateste? cristian_conea cristian_conea banca scoate la licitatie un apartament; in 5 august cineva castiga licitatia, plateste apartamentul in 30 de zile (conf.legii) si se intocmeste actul de ... (vezi toată discuția)