avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare factura expozitie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare factura expozitie

Buna ziua,
Firma la care lucrez a inchiriat un spatiu la un targ expozitional pentru care s-a incheiat si un contract cu organizatorii.As vrea sa stiu unde trebuie sa inregistrez aceasta cheltuiala in contul 623 sau 614?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 12:37, 17 Septembrie 2010
recomand 623. in asa fel evidentiati corect natura cheltuielilor pe care le veti realiza aceea de publicitate sau reclama.
am o opinie diferita : vorbim de un contract de inchiriere a unui spatiu ; as inregistra in contul 612

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chelt chirie spatiu expozitional niko 94 niko 94 Am o factura cu chelt cu chirie spatiu expozitional de la Camera de Comert unde vine la ct 623.02 ch cu reclama sau la 628 chel cu serv la terti? (vezi toată discuția)
Mijloc fix mariab51 mariab51 functionez in spatiu inchiriat ,de curind am efectuat lucrari de amenajare care au valoare de mij.fix.contabilul meu a inregistrat aceste cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Amenajare cladire cont 231 AlexT. AlexT. Am urmatoarea situatie :am preluat o societate care vine cu sold din 2009, in contul 231 in valoare de 20000 ron.Cum fac sa inchid acest cont??Exista un ... (vezi toată discuția)