avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi pe PF neplatite la timp
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi pe PF neplatite la timp

Sunt agent comercial la o firma de distributie din alt oras si facturez atat la PF cat si la persoane juridice(firme). Am primit un tel de la seful meu prin care ma avertiza ca a venit controlul financiar la firma mama si sunt pasibil de raspundere penala din cauza faptului ca 3 PF-uri nu au platit facturile din luna aprilie. Mentionez ca facturile si PF-urile sunt autentice. Este adevarat ca pot fi controlat chiar daca aceste facturi urmeaza a fi platite in curand si pot fi tras la raspundere pentru aceasta intarziere?
Cel mai recent răspuns: gabriely , utilizator 19:39, 24 Noiembrie 2007
intarziere din aprilie si suntem in noiembrie? pey tu esti creditor in fond...nuh? sau nu prea am inteles problema exact...te temi ca controlul financiar va descoperi ca nu ti-au platit catre tine ...sau ce?
ideea este ca yo nu stiu exact daca un control al garzii poate sa-i traga la raspundere pe superiori sau pe mine pt intarzierea aceasta a neplatii facturilor. seful a zis ca au venit in control serios si e posibil sa se intereseze de toate amanuntele astea referitoare la factura(semnatura, cumparator, etc) pt ca(zice sefu) bate la ochi ca nu au fost platite la timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt santajat nagymartin nagymartin Buna ziua sunt angajat la o firma de constructi in concediu am luat o lucrare fara stirea sefului meu si fara contract de prester serviciu persona respectiva ... (vezi toată discuția)
Factura de la furnizor, primita cu intarziere alina240 alina240 Buna ziua, Avand un contract de leasing, am primit acuma prin email, de la firma de leasing o factura emisa in luna februarie. Am sunat la firma de leasing ... (vezi toată discuția)
Nereguli firma cocolacra cocolacra Buna ziua, As dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns: Daca intr-o firma se scoate marfa pe baza unei simple hartii (in conditiile in care patronul ... (vezi toată discuția)