avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajare absolventi studii superioare in primul an ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajare absolventi studii superioare in primul an dupa absovire

la angajare absolventi cu studii superioare, in primul an dupa absovire-eu, angajatorul primesc de la stat o subventie de 750 ron
cu ce salariu minim pot sa angajez eu ?
AJOFM DELJ spune ca minim 720 ron,
legislatia prevede pentru studii superioare, 1200 ron
cum este corect?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:45, 16 Septembrie 2010
1. Dvs. sunteti angajatorul si stabiliti salariile cum doriti sau cum aveti precizat in CCM la nivel de unitate sau in Regulamentul intern, dar nu mai putin decat salariul minim pentru postul respectiv
2. Daca postul ocupat de absolvent este prevazut cu studii medii salariul minim este de 720 lei.
3. Daca postul ocupat de absolvent este prevazut cu studii superioare salariul minim este de 1200 lei.
4. Nu este o legatura intre subventia platita dvs. de catre AJOFM si salariul pe care il acordati angajatului (asta o puteti verifica si in conventia incheiata cu AJOFM).
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim brut anachriss anachriss care este salariul minim brut care trebuie acordat unui absolvent de studii superioare?precizez ca angajatul va lucra in alt domeniu decat in cel pe care l-a ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu ??? jax jax Am absolvit facultatea (4 ani,zi,studii superioare) in iulie 2008 si din octombrie 2008 m-am angajat,beneficiind de subventie (2 x salariu minim = 2 x 540lei = ... (vezi toată discuția)
Salariul minim rbtm rbtm Salariul minim a crescut la 750 ron de la 1 februarie. Coeficientii, functie de studii, se aplica in continuare? Adica, salariul unui absolvent de facultate ... (vezi toată discuția)