avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

Buna ziua,

Am si eu o intrebare!

In urma unei sentite definitive am ramas cu o datorie de 5000RON catre Mars Collection in urma cu 3 ani... inainte de sucurgerea termenului de prescriptie a executarii silite am fost contactat de catre un executor care mi-a spus ca am de plata 8000Ron (datoria initiala + alte penalitati pentru perioada scursa).

Dupa ce s-a facut constatarea la domiciliu a bunurilor si s-a intocmit proces verbal
am agreat impreuna cu executorul sa platesc doar suma de 5000RON datorita faptului (mentionat in procesul verbal) ca nu exista bunuri de executat si nu am posibiliatea sa platesc mai mult.
Acum a trecut aproximativ 3 luni si nu am mai primit nici un raspuns daca Mars Collection a acceptat suma respectiva si datoria s-a stins sau nu!
Nu am nici un document scris care sa mentioneze ca litigiul a incetat si nu mai exista datorii.
Este posibil ca Mars Collection sa astepte iar o perioada mai lunga in care sa se acumuleze si mai multe penalitatii si sa ma execute din nou?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: savu200 , utilizator 16:37, 16 Septembrie 2010
Orice este posibil atata vreme cat nu aveti o copie a procesului verbal intocmit de catre executorul judecatoresc.
Procesul verbal prin care se specifica plata celor 5000Ron, faptul ca nu pot plati mai mult si ca nu exista bunuri il am in original ... dar nu se specifica ca datorita (8000RON) s-a stins in totalitate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati abuzive de catre mars collection Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Am fost client Vodafone o perioada buna de timp pana in 2012 cand nu am mai vrut sa platesc serviciile lor de proasta calitate la acea vreme. S-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil (bun comun) la cererea creditoarei ContSters68558 ContSters68558 Buna ziua Ma numesc Girba Tatiana, sunt dn braila, vreau sa va spun prin ce clipe de groaza trec din cauza unei executari silite, la cererea creditoarei mars ... (vezi toată discuția)
Pierde casa? nu e un abuz? dumilor dumilor Buna ziua, nici nu stiu cum incep povestea.....este vorba de o cunostinta care se pare ca a imbulinat-o rau de tot. In 2004 luna octombrie avut ultima ... (vezi toată discuția)